VALMENNUS MIELESSÄ OY

Valmennus Mielessä Oy on vuonna 2017 perustettu yritys, jonka erityisosaamista on vuorovaikutus: 1) vuorovaikutus muiden ihmisten kanssa sekä 2) vuorovaikutus oman mielen kanssa.

Palveluiden kultaisensa lankana on, että minun pitää osata "lukea" toista ihmistä mahdollisimman hyvin, jotta näen mikä on totta juuri tämän kyseisen ihmisen maailmassa. Toiseksi, minun pitää tuntea itseni niin hyvin, että osaan erottaa omat ajatukseni ja tunteeni muista ihmisistä enkä sorru pitämään tulkintojani faktana. Säätelemällä omia reaktioita suhteessa muihin syntyy tehokasta vaikuttamista!

Kouluttajana toimii Sanna Koskela:

  • Viittomakielen tulkki AMK, Humanistinen ammattikorkeakoulu, 2007.
  • Pedagogiikan approbatur, Jyväskylän yliopisto, 2007-
  • Licensed Hypnotherapeutic Specialist, NLP Opisto, 2014.
  • Yrittäjä vuodesta 2014 alkaen.
  • Mentaalivalmentaja, Suomen Hypnoosiliitto, 2017.
  • DiSC -profilointi sertifikaatti, MLP Oy.
  • Mental Manager, Tavastia Vanajakoulutus Oy, 2020.
  • Muita kursseja mm: Mindfulness, NLP, Urheilupsykologia ja mentaalivalmennus.
  • HHJ Hyväksytty Hallituksen jäsen, 2020.


Sanna:

"Minulta kysytään usein, että mikä sai minut kiinnostumaan vuorovaikutuksesta ja päätymään tälle alalle.

Olen aina hämmästellyt ihmisten välistä vuorovaikutusta. Miksi toisen ihmisen ymmärtäminen ja itse ymmärretyksi tuleminen on niin vaikeaa? On olemassa kuitenkin ihmisiä, jotka tuntuvat ymmärtävän kaikkia ja tulevan toimeen kaikkien kanssa… Jokin taika siinä täytyy olla!

Kohtasin muutaman henkilön, joilla oli uskomaton kyky ymmärtää muita ihmisiä. Aivan kun he olisivat pystyneet lukemaan toisten ajatuksia. Olin täysin lumoutunut. Minäkin halusin olla samanlainen! He kertoivat kyseen olevan kehonkielen ja sanattoman viestinnän lukemisesta. Pitää osata katsoa, kuunnella ja aistia oikeita asioita. Kun tietää mihin kiinnittää huomiota, on mahdollista ymmärtää toista ikään kuin ”lukisi toisen ajatuksia”.

Lähdin opiskelemaan aihetta ja minulle aukesi täysin uusi maailma. Koulussa opetetaan piin likiarvo ja Kreikan mytologiaa, mutta ihmisten välistä vuorovaikutusta ei oppiaineista löydy. Meistä jokainen ilmaisee itseään eri tavalla. Vuorovaikutus on osa jokapäiväistä elämäämme ja juuri siihen liittyvät suurimmat haasteemme. Vuorovaikutus on taito, jonka voi oppia ja jota voi kehittää."