VALMENNUS MIELESSÄ OY

Valmennus Mielessä Oy tarjoaa yrityksille vuorovaikutustaitojen koulutuksia sekä työhyvinvointikoulutuksia. Yksityishenkilöt voivat osallistua Kouvolan toimipisteessä järjestettäviin vuorovaikutustaitojen koulutuksiin sekä mielenhallinnan valmennuksiin.

Kouluttajana toimii Sanna Koskela, vuorovaikutusvalmentaja, Licensed Hypnotherapeutic Specialist ja viittomakielen tulkki.

Sanna on työskennellyt 10 vuotta viittomakielen tulkkina, joten hänellä on vahva kokemus ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Viittomakielen tulkin pitää osata muuttaa visuaalinen, keholla tuotettu kieli puhutuiksi sanoiksi, joten sanatomien viestien havaitseminen on todella tärkeää. Vastaavasti tulkin pitää huomata puheen sisältämät äänenpainot, sanat ja sävyt ja kääntää ne visuaaliseen muotoon.

Sanna huomasi, että saatavilla olevaa tietoa on niin paljon enemmän kuin vain yksittäiset sanat ja siksi hän lähti opiskelemaan lisää aihetta.

Sanna on opiskellut NLP Opistolla hypnoosia, mielenhallintaa, mielen muokkausta ja vuorovaikutusta, ja hän valmistui Licensed Hypnotherapeutic Specialistiksi vuonna 2014. Siitä lähtien hän on työskennellyt vuorovaikutustaitojen kouluttajana ja mielenhallinnan valmentajana.

Sanna:

"Minulta kysytään usein, että mikä sai minut kiinnostumaan vuorovaikutuksesta ja päätymään tälle alalle.

Olen aina hämmästellyt ihmisten välistä vuorovaikutusta. Miksi toisen ihmisen ymmärtäminen ja itse ymmärretyksi tuleminen on niin vaikeaa? On olemassa kuitenkin ihmisiä, jotka tuntuvat ymmärtävän kaikkia ja tulevan toimeen kaikkien kanssa… Jokin taika siinä täytyy olla!

Kohtasin muutaman henkilön, joilla oli uskomaton kyky ymmärtää muita ihmisiä. Aivan kun he olisivat pystyneet lukemaan toisten ajatuksia. Olin täysin lumoutunut. Minäkin halusin olla samanlainen! He kertoivat kyseen olevan kehonkielen ja sanattoman viestinnän lukemisesta. Pitää osata katsoa, kuunnella ja aistia oikeita asioita. Kun tietää mihin kiinnittää huomiota, on mahdollista ymmärtää toista ikään kuin ”lukisi toisen ajatuksia”.

Lähdin opiskelemaan aihetta ja minulle aukesi täysin uusi maailma. Koulussa opetetaan piin likiarvo ja Kreikan mytologiaa, mutta ihmisten välistä vuorovaikutusta ei oppiaineista löydy. Meistä jokainen ilmaisee itseään eri tavalla. Vuorovaikutus on osa jokapäiväistä elämäämme ja juuri siihen liittyvät suurimmat haasteemme. Vuorovaikutus on taito, jonka voi oppia ja jota voi kehittää."